Mihai Chiţu nu a rupt relaţia cu amanta: "Acasă nu e totul roz!"

5 noiembrie 2014 19:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Şi-a înşelat soţia după un mariaj de 12 ani cu o brunetă căreia vrea să-i protejeze identitatea şi cu care se pare că a rămas în relaţii foarte bune. Câştigătorul de la Vocea României a vorbit pentru prima dată despre situaţia în care a fost surprins cu doar câteva luni în urmă de fotoreporterii Click!

Ciudat este, că Mihai Chiţu a recunoscut senin la emisiunea "La Măruţă" că după ce a fost prins cu amanta, nu a rupt relaţia cu bruneta care era să-i strice căsnicia, aşa cum probabil se aşteptau soţia şi apropiaţii lui.

"Am fost fotografiat cu această fată. Ne cunoşteam de ceva timp. Ne-am întâlnit de mai multe ori. Atunci, asta s-a întâmplat (n.n. referitor la sărut). Acum, am rămas prieteni. Şi în club, este tot ea. Nu este vorba despre o altă persoană. Ne-am întâlnit întâmplător. Cu soţia am discutat, am văzut amândoi ce a apărut în presă. Nu am fost ipocrit, i-am recunoscut. Acum încercăm să trecem peste acest hop. Nu am vorbit despre divorţ. Vrem să fie bine de dragul fetiţei noastre, Rianna, în vârstă de cinci ani. Acasă nu este totul roz", a declarat Mihai Chiţu la Pro tv.  

La sfârşitul lunii iulie, Mihai Chiţu a fost surprins de fotoreporterii Click! sărutând pasional o altă femeie decât soţia lui. Câştigătorul de la "Vocea României" s-a întors acasă la nevastă cerând iertare, însă nici după trei luni se pare că lucrurile nu s-au aşezat în căsnicia lui.

Mai multe