Mihai Chiţu, răsfăţ de zile mari pentru fetiţa lui

7 decembrie 2015 21:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Chiţu, marele câştigător ''Vocea României'' din 2013, are toate motivele să fie un bărbat împlinit. Chiar dacă a pus punct unei căsnicii de 13 ani, solistul se ocupă atent de fiica sa, pe care nu o neglijează nicio secundă.

Mihai Chiţu este cel mai fericit tătic atunci când e în preajma micuţei Rianna. Tot timpul liber îl petrece cu fiica lui şi încearcă să îi facă toate poftele. Artistul e de-a dreptul fascinat în prezenţa fiicei de 6 anişori, căreia nu îi refuză nimic. Recent, de Moş Nicolae, Mihai s-a dedicat în totalitate Riannei şi i-a cumpărat tot ce şi-a dorit, cea mică fiind extrem de încântată de ce a primit în dar.

Şi-a răsfăţat iubita cu cadouri scumpe

Nici iubita lui, Andra, nu a fost ocolită de darurile lui Moş Nicolae. Mihai Chiţu ştie exact cum să îi facă pe plac brunetei şi a dat iama în magazine, de unde nu a plecat cu mâna goală. Artistul i-a dăruit acesteia o haină de blană şi parfumul preferat.

Mihai Chiţu şi Andra Petcu au o relaţie de peste un an, deşi artistul este căsătorit în acte. Bruneta cu păr lung a apărut în viaţa lui Mihai în vara lui 2014.

Mai multe