Mihai Constantinescu, declarații noi despre starea sa de sănătate

4 noiembrie 2018 15:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Constantinescu a întâmpinat iar probleme de sănătate. El se afla în oraș, la un restaurant, când a simțit că se simte rău și a fost transportat de urgență la spital.

Artistul a clarificat acum ce s-a întâmplat în acea zi și potrivit declarațiilor sale, totul s-ar fi întâmplat din cauza cutremurului. Mihai Constantinescu s-a confurntat cu o stare puternică de anxietate și tensiune, iar aceste lucruri i-au făcut rău. 

Mihai Constantinescu a fost transportat la spital

Mihai Constantinescu a explicat care au fost motivele pentru care el s-a simțit rău și a fost nevoit să fie transportat la spital. 

"Nu există o zi egală cu celalaltă. În noaptea cutremurului, eu m-am speriat. Am avut o perioadă mai puţin fericită, cu uşoară anxietate, cu atacuri de panică. În acea noapte, chestiunea a exagerbat. În după-amiaza zilei următoare, stând pe fotoliu acasă, am simţit că dintr-o tensiune normală, creşte foarte tare şi-mi crapă capul. Eu m-am speriat tare, Simona s-a speriat foarte tare. Am mers la spital şi mi-am făcut toate analizele posibile şi imposibile şi au ieşit toate foarte bune. Ne-am întors acasă", a spus Mihai Constantinescu pentru Antena Stars. 

Mai multe