Mihai Constantinescu plânge de dorul surorii lui în pragul Crăciunului

19 decembrie 2014 19:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sărbători triste pentru Mihai Constantinescu. Artistul îi simte lipsa surorii sale Ileana, care s-a stins din viaţă în această primăvară după ce timp ce opt ani a dus o luptă cu cancerul. Singur şi îndurerat este şi cumnatul cântăreţului.

La începutul acestui an, Ileana, sora lui Mihai Constantinescu s-a stins din viaţă după o lungă şi grea suferinţă. Artistul nu vrea să accepte nici acum că femeia nu-i mai este alături. "Eu nu cred că sora mea nu mai este. Ea este în permanenţă. A plecat undeva şi atât. Nu avem de ce să fim trişti", a spus Mihai Constantinescu la emisiunea "La Măruţă".

Artistul l-a vizitat pe cumnatul său şi s-au bucurat de revedere.

Mihai Constantinescu a explicat că înainte ca Ileana să se stingă a avut un vis care parcă l-a anunţat că ceva se va întâmpla cu ea.

"Eu mergeam în faţă, ea era în spate. Îi spuneam să meargă mai repede. În fata mea a apărut un glob de lumină. Era ea. A plecat în stânga cu o viteză inimaginabilă. Mi-am zis în vis că Ileana a ajuns acolo unde şi-a dorit să ajungă, la lumină. Acum sunt liniştit, este bine. În fiecare zi îmi doresc să o sun de câteva ori, petreceam foarte mult timp împreună. A fost o fiinţă foarte puternică. A dus opt ani boala pe picioare. Nu ne-a dat niciodată senzaţia că suferă", a declarat Mihai Constantinescu la emisiunea "La Măruţă".

Mai multe