Mihai Gruia iubește o altă blondă! E copia fidelă a fostei soţii

11 februarie 2019 15:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Gruia (36 de ani), care a cunoscut celebritatea cu trupa Akcent, și-a umplut conturile sociale cu fotografii, în care apare în ipostaze tandre alături de Andreea, noua sa cucerire amoroasă. Blondina seamănă izbitor cu fosta lui soție.

Celebrul artist a șocat, la sfârșitul anului trecut, când a anunțat că el și Laura au decis să divorțeze după zece ani de căsnicie, aparent perfectă. Ei au două fetițe, Ana, pe care au înfiat-o, și Natalia. Surse din anturajul vedetei susțin că Mihai Gruia este extrem de fericit alături de noua sa cucerire, Andreea Cojocaru, care, surpriză!, seamănă leit cu fosta lui parteneră de viață.

“Ce frumoși sunteți!”, “Sunteți foarte frumoși și minunați”, acestea sunt doar câteva dintre mesajele primite de artist din partea fanilor care l-au compătimit în momentul despărțirii de  Laura. Mihai a făcut parte din trupa Akcent, alături de Sorin Brotnei și de Adi Sână, piesele lor, ”Ți-am promis”, ”Prima iubire” și ”Buchet de trandafiri”, fiind în toate topurile muzicale. În prezent, Mihai și Sorin lucrează separat, având concerte sub numele de scenă ”Two”.

Citeşte şi:

Surpriză în showbiz! Mihai Gruia de la Akcent şi soţia lui au divorţat după 10 ani

Ce frumos au petrecut vedetele alături de copiii lor înfiaţi!

Mai multe