Mihai Mitoșeru, poză emoționantă cu mama lui, după operația pe creier: "Mama a venit acasă!"

23 februarie 2021 22:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Mitoșeru a trecut, în ultimele săptămâni, prin clipe grele. Mama lui, Cornelia Mitoșeru, a suferit o operație pe creier, pentru înlăturarea unui meningiom. Intervenția nu a fost fără complicații, dar acum Mihai poate răsufla ușurat: totul s-a terminat cu bine, iar mama lui a fost externată.

"Mama a venit acasă! Operația a fost un real succes, dar vârsta, tensiunea, frica și-au spus cuvântul după! A trebuit sa meargă iar la spital, dar acum e bine! Mulțumim din suflet domnului profesor Ciurea, domnișoarei Jasminne Pană și tuturor celor de la Sanador care au pus-o pe picioare într-un timp record! Aceeași recunoștință pentru toți cei care s-au gândit la noi zilele astea! Să dea Dumnezeu ca recuperarea să dureze cât mai puțin!", a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook, în dreptul imaginii cu el alături de mama lui.

Cornelia Mitoșeru, operată de meningiom

Camelia, mama lui Mihai Mitoşeru, a fost operată pe 3 februarie, femeia fiind diagnosticată cu meningiom (tumoră benignă localizată la nivelul meningelui cerebral), afecțiune care îi putea pune viața în pericol. După intervenția care a durat șase ore, Camelia Mitoșeru, a suferit complicații destul de serioase, câteva vase de sânge spărgându-se în timpul operației. Femeia a fost extrenată, însă ulterior a ajuns din nou la spital, pentru că starea ei se înrăutățise.

Citește și:

Mihai Mitoșeru, spovedanie după operația mamei: "Am greșit față de soția mea, iar ea a fost acum lângă mine"

Cum se simte mama lui Mihai Mitoșeru după operație. Medicii i-au extirpat o tumoare

Mai multe