Mihai Morar a fost naş pentru a 19-a oară

7 ianuarie 2018 19:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Are trei profesii: cea de realizator la radio ZU, împreună cu Daniel Buzdugan, cea de prezentator al emisiunii „Răi dar buni”, la Antena Stars, şi cea de naş alături de soţie. Mihai Morar a reuşit performanţa să năşească de 19 ori, ultima dată, chiar de Bobotează.

Pe 6 ianuarie, de Bobotează, Mihai Morar (36 de ani) şi soţia lui, Gabriela, alături de gemenele Mara şi Cezara (8 ani), au fost naşi de botez pentru a noua oară. Cei doi, alături de fiicele lor, au mers tocmai în Baia Mare pentru a-l boteza pe micuţul Matei. „Case-n Rai ne înconjoară, botezăm a noua oară”, a scris prezentatorul pe contul său de Instagram.

„Am fost pentru a noua oară naş de botez, însă până acum am fost naşi de cununie pentru alte 10 cupluri”, ne-a povestit ieri Mihai Morar, care şi-a sărbătorit şi ziua de nume, căci îl cheamă şi Ion. Şi anul trecut, în iulie, Mihai Morar s-a bucurat să-i fie părin­te spiritual unei fetiţe frumoase şi vesele, care a primit numele Iana Maria.

În noiembrie 2016, omul de radio, alături de soţia sa, a fost naş de cununie pentru cunoscuta solistă de muzică populară Olguţa Berbec, care i-a jurat credinţă veşnică saxo­fonistului Remus Novac.

De data aceasta, evenimentul a avut loc la Timişoara, iar la petrecere au venit peste 1.000 de persoane. Cu o lună înainte, mirii şi-au botezat şi fetiţa, pe Cezara Elena, iar naş a fost, evident, tot Mihai Morar.

Un alt eveniment important în familia Morar s-a consemnat în septembrie 2015, la Baia Mare, când Mihai şi-a năşit cel mai bun prieten.

“Am feciorit împreună. Am terminat liceul împreună. Am descoperit iubirea de radio împreună. Am muncit împreună. Ieri, Vlad s-a aşezat la casa lui. Şi a ales să fim tot împreună. Iar ăsta e manifestul nostru că prieteniile care încep în pauza mare se termină la ultima suflare», a scris Mihai Morar, la vremea aceea, pe Facebook.

În ritmul acesta, realizatorul de la Radio Zu are şanse să-i depăşească pe alţi naşi celebri din showbiz: Silviu Prigoană, Gigi Becali, Anamaria Prodan etc.

Mai multe