Mihai Morar, cu un bebeluș în brațe la maternitate: «Bine ai venit!»

12 septembrie 2015 17:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

La șase ani după ce și-a ținut gemenele nou-născute în brațe, Mihai Morar (33 de ani) a făcut, din nou, o vizită la maternitate. Îmbrăcat în halat de spital și cu mască de protecție pe față, acesta a fost surprins ținând un alt bebeluș.

Vedeta de la radio i-a spus „Bun venit” celui mai nou membru al familiei, micuțul David, la numai câteva ore de la naștere. Morar s-a fotografiat cu bebelușul în brațe la o maternitate din Baia Mare, acolo unde s-a născut și el.

Mihai Morar și-a întâmpinat finul

„M-am întors la maternitatea unde mama m-a făcut. Bine-ai venit în lumea asta rea, David! Te rog, fă-o tu mai bună! Te pupă nașul!”, a scris el pe o rețea socială, sâmbătă, 12 septembrie. Morar a trecut din nou prin emoțiile și bucuria de a ține în brațe un bebeluș nou-născut, însă, de această dată, în calitate de naș. Iar bebelușul s-a născut cu numai câteva zile înainte de ziua de naștere a vedetei, pentru că acesta urmează să împlinească 34 de ani luni, 14 septembrie.

Mihai Morar și Gabriela, căsătoriți de nouă ani

În luna iunie a acestui ani, Mihai Morar și soția lui, Gabriela, au împlinit nu mai puțin de nouă ani de când și-au unit destinele. Vedeta povestește că s-a hotărât să o ia de soție după numai două luni, iar copiii i-au făcut după trei ani de căsătorie. Gemenele lor, Maria și Cezara, au 6 ani în prezent.

„M-am hotărât să mă însor după două luni de relțaie. Ne cunoșteam, eram colegi la radio și știam ce fel de fată este. Am studiat-o din umbră și i-am făcut povestea. La început, fiecare era implicat într-o altă relație, dar s-a întâmplat ca, în același timp, să se rupă ambele relații. Eu trezindu-mă singur, văzând că și ea este singură, am decis să fim împreună”, a povestit el.

Mai multe