Mihai Morar, suspicios: «Mi s-au părut foarte studiate gesturile şi răspunsurile soţului Mădălinei, în timpul interviului»

20 iulie 2010 18:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Primul interviu acordat de Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, stârneşte reacţii controversate. Mihai Morar a comentat în emisiunea "Răi da buni" că gesturile şi răspunsurile lui Petru au fost foarte studiate.

Primul interviu al lui Petru Mircea: «Mădălina avea nişte stări ciudate» VIDEO

Moartea Mădălinei Manole a ridicat mari semne de întrebare, asta cu toate că medicii legişti au stabilit că că este vorba despre o sinucidere.

După ce tatăl artistei a declarat că Mădălina a ajuns să trăiască o depresie adâncă din cauza soţului ei, Mircea Petru a ieşit în faţa opiniei publice cu explicaţii: "Adevărul va ieşi la lumină".

Mihai Morar a declarat la "Răi da buni" că răspunsurile lui era foarte studiate, la fel şi gesturile acestuia.

"Mi se pare ciudat faptul că soţul Mădălinei Manole s-a uitat în camera video, în timpul interviului, ca şi când ar fi fost obişnuit cu televiziunea. Mi s-au părut foarte studiate gesturile şi răspunsurile lui", a spus Mihai Morar la începutul emisiunii "Răi, da' buni", de la Antena 2.

"Cine s-a gândit dinainte că va fi cineva învinovăţit de moartea Mădălinei? De ce SMS-ul lăsat de Mădălina începe cu propoziţia "Nu e nimeni vinovat", când psihologii spun că un sinucigaş cere iertarea mai întâi pentru că se omoară, fără a se gândi că cineva va fi învinuit de moartea lui", a adăugat jurnalista Evelin Badea, invitată la "Răi, da buni".

Mai multe