Mihai Petre a luat la dans o roșcată de la «Românii au talent»

23 martie 2019 10:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Petre nu s-a putut abține și s-a ridicat de pe scaunul de jurat pentru a dansa cu o tânără frumoasă care a pregtit un număr de dans în ritm de salsa. Deși Florin Călinescu pusese deja ochii pe ea, admirându-i aspectul fizic, Mihai Petre a fost mai curajos și a scos-o la dans, făcând împreună un show de zile mari.

Vineri seară, în cadrul ultimei ediții difuzate din emisiunea «Românii au talent», un număr de dans a devenit istorie. Mihai Petre s-a întrecut în pași de salsa cu Simona Petric, în vârstă de 35 de ani, care locuiește de mai mult timp în Puerto Rico.

Pentru Simona Petric, Românii au talent, nu a fost prima experiență televizată, sau mai bine zis, primul concurs în care jurații au fost uimiți de talentul și mișcările ei. Ea este foarte cunoscută în întreaga lume a dansului, dat fiind faptul că este câștigătoarea a trei competiții majore de dans: Puerto Rico Salsa Open (în iulie 2011), World Latin Dance Cup (în decembrie 2012) și World Salsa Summit (în februarie 2014).

„Mă bucur că e fără partener, pentru că strica tot ansamblul. Ești frumoasă, te miști în sensul dansului respectiv, pentru mine judecata se oprește aici”, i-a spus Florin Călinescu, care i-a făcut ochi dulci dansatoarei.

Imediat după ce Mihai Petre a ieșit la dans cu Simona Petric, colegii de la masa juriului au fost uimiți de chimia pe care aceștia au avut-o pe scenă și i-au complimentat numaidecât.

„A fost un moment spectaculos, felicitări amândurora”, a comentat Andra.În final, după ce spectacolul celor doi s-a încheiat, Mihai Petre a ținut să-i mulțumească Simonei că a acceptat să danseze cu el.

„Îți mulțumesc că ai acceptat să dansezi cu un dansator în rezervă… Foarte bun și sclipiciul de pe picioarele tale”, i-a spus Mihai Petre dansatoarei, căreia i-a rupt o unghie în timpul dansului.

Mai multe