Mihai Petre se întoarce la prima dragoste

18 ianuarie 2017 19:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cel mai îndrăgit show de dans se va întoarce în această primăvară la Pro TV. Dacă v-a fost dor de observaţiile fine ale juratului Mihai Petre, de criticile subtile la adresa vedetelor şi de paşii lui de dans, aşteptarea a luat sfârşit. Îndrăgitul coregraf revine la ”Dansez pentru tine”, susţin surse bine informate din Pro TV.

Anul acesta vom avea parte de o revenire spectaculoasă a celui mai îndrăgit show de dans. Preţ de 14 sezoane, milioane de telespectatori au urmărit cu sufletul la gură poveştile emoţionante de viaţă al concurenţilor, efortul lor de a învăţa paşi de dans spectaculoşi, dar şi apariţiile vedetelor care au păşit în ”ringul visurilor”. Surse bine informate au confirmat pentru Click! că şi o parte din juriul de succes va reveni la show: este vorba despre coregraful Mihai Petre (37 de ani). Petre a fost una dintre cele mai îndrăgite vedete ale postului din Pache Protopoescu, fiind jurat la „Românii au talent” şi „Dansez pentru tine”. Asta până în 2014, când a ales să treacă în barca Antenei 1, unde a făcut parte din juriul emisiunii „Dancing With Stars” – „Dansează printre stele”. După ce show-ul „a murit”, Mihai Petre a mai apărut în emisiunea lui Nea Marin şi a făcut parte din diverse jurii ale unor emisiuni ca „Ham Talent” şi „Bravo, România” de la Antena 1. Însă de ceva vreme nu l-am mai văzut pe micile ecrane.

Coregraful se ocupă în continuare de academia lui de dans, iar Click! a aflat că este în negocieri avansate pentru a reveni la Pro TV în noul show de dans care se pregăteşte în secret. S-ar părea că de data aceasta formatul va fi schimbat, chiar dacă în continuare se va recurge la ajutorul unor vedete. „Vom avea staruri adevărate în show-ul nostru, nicidecum nume apărute peste noapte care se sting după câteva săptâmâni. Echipa emisiunii îşi doreşte nume sonore care să danseze în noul show de la Pro TV”, ne-au povestit surse din echipa noii emisiuni.   

A avut 14 sezoane la Pro TV

Show-ul a început în 2008 şi timp de 14 sezoane, a fost transmis de Pro TV. Primii prezentatori ai acestei emisiuni au fost Olivia Steer şi Ştefan Bănică, iar din sezonul trei solistului i s-a alăturat Iulia Vântur. Primii membri ai juriului au fost Răzvan Mazilu, înlocuit de Cornel Patrichi în sezonul 2, fiind şi el schimbat cu Edi Stancu în sezonul 13. Mariana Bitang a făcut parte din juriu, dar a fost înlocuită de Beatrice Rancea în sezonul 2. Emilia Popescu i-a luat locul lui Octavian Bellu, iar Wilmark a fost jurat în sezoanele 1-13. Mihai Petre s-a alăturat echipei din sezonul 2 şi a stat până în ultimul sezon. Elwira Petre, soţia sa, a fost şi ea jurată în sezonul 14. 

Negocieri cu Iulia Vântur 

Vedeta care a fost ştiristă la Pro TV i s-a alăturat lui Ştefan Bănică la prezentarea emisiunii „Dansez pentru tine” din sezonul 3. Iulia Vântur a rămas pe ”poziţii” până la finalul show-ului, în 2013. Iulia a plecat în India, unde a devenit vedetă la Bollywood, însă nu a renunţat la postul care i-a oferit posibilitatea să devină vedetă. Începând cu 2015 a fost gazda reality show-ului „Ferma Vedetelor”. Acum, se zvoneşte că este în negocieri cu Pro TV pentru noul show de dans . 

Mai multe