Mihai Trăistariu a scăpat de concurenţa sexy de la Eurovision 2016

12 februarie 2016 0:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ieri a trecut un prim hop! Mihai Trăistariu (39 ani) s-a calificat la selecția națională a concursului Eurovision, care va avea loc la Baia Mare, pe 4 și 6 martie.

Interpretul, care a ocupat locul al patrulea în 2006, la concursul Eurovision de la Atena, se numără printre cei 12 semifinaliști și speră ca piesa sa, “Paradisio”, să se audă și la Stockholm, în marea finală din 16 mai. Solistul a scăpat astfel de concurența sexy, întrucât Bijou, alias ”cântăreața fără chiloței”, Ramona Nerra de la ”Vocea Germaniei” și Otilia “Bilionera” nu au trecut de preselecția juriului din România.

Cei 12 norocoși rămași în concurs sunt: Jukebox, Ovidiu Anton, Florena, Doru Todoruţ şi Irina Baianţ, Dream Walkers, Hayley Evetts, Andra Olteanu, Irina Popa, Vanotek feat, The Code & Georgian, Sandra şi Mihai Băjinaru. Juriul i-a ales dintr-un total de 94 de înscriși, urmând să-i vedem pe scena Sălii Sporturilor din Baia Mare, la semifinala din 4 martie. Șase dintre aceştia vor ajunge în finala Selecţiei Naţionale Eurovision România 2016, din 6 martie.

Mai multe