Mihai Trăistariu e pieton pentru trei luni. A rămas fără permisul de conducere

14 septembrie 2016 18:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu a dat de belea! Artistul a rămas fără permisul de conducere, după ce a gonit cu 104 kilometri pe raza unui sat. Cântărețul nu are nicio problemă cu asta, mai ales că are de gând să dea examenul pentru a-și recupera dreptul de a coduce după doar o lună.

Trăistariu vede partea bună a lucrurilor. Chiar dacă polițiștii i-au luat permisul pentru trei luni, solistul crede că acest lucru este un bun prilej de odihnă. Unora dintre fanii săi li s-a părut că totul a sunat ca un motiv de laudă din partea lui Mihai și l-au taxat pentru asta. "Și te dai mare cu asta?" sau "Ar trebui să fii mai responsabil" au fost doar două dintre mesajele din rubrica de comentarii.

"Yupiii... După o vară plină, mă odihnesc și eu ca omu'. Mai conduc până sâmbătă... după care mă relaxez total! Și uite-așa pot să mai beau și eu un pahar de vin fără să mă mai gândesc dacă am de condus mașina!

P. S.: Cine-o să-mi conducă mașina la concerte în perioada asta? Cum cine? Mihaela Florea (n.r.managerul)... Oricum, n-am de gând să stau trei luni pe tușă... așa că o să dau examen să-mi restituie permisul după 30 de zile. Ah... am uitat... aveam 104 de kilometri la oră într-un sat din județul Giurgiu. Filmasem pentru Acces Direct"

Mai multe