Mihai Trăistariu, îndurerat: "Tata a bătut-o pe maică-mea de-a snopit-o"

26 aprilie 2015 12:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scene de violenţă domestică în familia lui Mihai Trăitariu. Artistul şi-a adus aminte de episoadele nefericite din copilărie, în care a asistat la numeroase scandaluri între părinţii săi. Nu de puţine ori, se pare că lucrurile au degenrat şi s-a lăsat cu pumni şi picioare. Tatăl solistului, un pictor talentat, o bătea pe mama lui Mihai TRăistariu, iar copiii erau martori la cele pestrecute în casă.

Mihai Trăistariu nu a mai ajuns de un an la mormântul părinţilor lui, după cum chiar el mărturiseşte pe contului lui personal de pe reţeaua de socializare. Artistul şi-a amintit că în copilărie, mama şi tatăl lui nu au avut o căsnicie fericită, ci dimpotrivă liniştea familiei era mereu zdruncinată de scandaluri. 

"Pe 23 aprilie s-a sărbătorit Sf. Gheorghe, iar pe 30 aprilie era ziua de naştere a lui taica-meu ... De un an n-am mai ajuns la mormântul părinţilor ... Taică-meu, pe nume Gheorghe Trăistariu, pictor renumit în Piatra Neamţ, provine dintr-o familie de 10 fraţi. Nici nu-mi dau seama dacă mai trăieşte vreunul dintre ei. Diferenţa de vârstă dintre maica-mea şi taică-meu era de aproape 14 ani. Nu s-au înţeles deloc. Talentul său a fost moştenit de Vasile Trăistariu, frate-meu! Care, în opinia mea, chiar l-a depăşit pe taică-meu. 

Cert e un singur lucru: am observat că, aproape întotdeauna, carul de talent primit de la Dumnezeu vine la pachet cu alte câteva "calităţi". În cazul lui taică-meu... a fost VIOLENŢA! A bătut-o pe maică-mea de-a snopit-o! Asta mi-a rămas cel mai pregnant în minte. La noi în casă, fiecare dimineaţă începea cu oale şi capete sparte. Slavă Domnului că semăn leit cu maică-mea. Totuşi... de la taică-meu moştenesc două calităţi supreme: părul creţ şi voinţa. Din păcate... doar textura părului, nu şi rezistenţa. În ce priveşte ambiţia, voinţa ... cred că sunt printre puţinii de neegalat în showbiz-ul românesc! Eu, când îmi propun ceva fac tot ce-mi stă-n putinţă să reuşesc! Şi am atâtea planuri măreţe...", a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.  

Solistul şi fratele său au o relaţie tensionată. Ei s-au certat de mai multe ori, pictorul acuzându-l căl-a lăsat de izbelişte şi nu-i dă bani.

Mai multe