Mihai Trăistariu, nemulțumit de voturile de la Eurovision: «Hai să fim serioși»

26 februarie 2018 17:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu a ocupat locul 7 în finala națională de la Eurovision România, iar acest lucru l-a nemulțumit cu adevărat, simțindu-se defavorizat. El susține că a fost vorba de o nedreptate la mijloc, deoarece mai mulți prieteni virtuali i-au trimis mesaje spunându-i că nu au reușit să-l voteze.

Artistul a publicat o serie de fotografii pe Facebook prin care a vrut să dovedească că are dreptate. MIhai face acuzații destul de grave împotriva oamenilor care s-au ocupat de sistemul de votare, sau chiar împotriva organizatorilor concursului declarând că există ceva putred la mijloc. 

"Iată 16 print-screen-uri care dovedesc că lumea nu a putut vota nicicum! Hm... Ceva e putred aici. Până și câștigătorul locului I la Eurovision-ul de anul asta din Moldova a avut 3.900 de voturi în doar 30 de minute de votare. Hai să fim serioși! Moldova are o populație de 2 milioane de locuitori iar România de 20 de milioane. De 10 ori mai mult. Și la noi s-a câștigat cu 3.000 de voturi în 60 de minute de votare. Pfff ...Ce dubios! Oare chiar se blochează liniile telefonice așa cum se zvonește de câțiva ani la fiecare Eurovision?", a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

Mai multe