Mihai Trăistariu s-a pozat în cimitir! Fanii l-au ridiculizat

27 iunie 2015 15:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu (38 de ani) a fost ridiculizat de fani, după ce a publicat fotografii cu el, la cimitirul părinților. Ceea ce ar fi trebuit să fie un lucru intim și personal, s-a transformat într-o batjocoră publică. Cântărețul a simțit nevoia să împărtășească acest moment pe rețeaua de socializare Facebook, dar nimeni nu i-a apreciat gestul.

Mihai Trăistariu a făcut-o și pe asta. Artistul s-a pozat lângă mormintele părinților lui și a publicat pozele, însă fanii au început să îl critice spunându-i că nu e adecvat să publici asemenea poze. Ca să fie și mai ridicol, Mihai Trăistariu apare în poze zâmbitor lângă crucea ce stă la căpătâiul mormântului părinților săi.

Mihai Trăistariu s-a pozat lângă mormântul părinților

Acum 2 ore am fost cu frate-miu, Vasile Traistariu, la cimitirul parinților noștri ! Întâmplator sau nu ... ne-am întâlnit la mormântul lor cu 2 rude, care tocmai organizaseră o pomenire pentru ai mei ! Ce fain ! Si ce coincidenta stranie ! Dovada ca ... nimic nu e întâmplator ! Evident, am stat o ora la întreaga slujba”, a scris artistul pe contul său personal de Facebook.

Fanii nu au apreciat gestul și au început să îl ia la rost: “Și te-ai gândit tu că ar fi potrivită o poză la cimitir?”, “nici nu există comentariu la așa poze...penal!!”, au comentat câțiva fani la fotografiile lui Mihai Trăistariu

Mai multe