Mihai Trăistariu s-a sucit iar. Ce a făcut pentru a intra direct în finala Eurovision

12 februarie 2019 20:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu (39 de ani) a anunțat că vrea să participe la finala națională de duminică a competiției “Eurovision România 2019”, deși se retrăsese din concurs, după ce organizatorii de la TVR le-au băgat, peste rând, pe solistele Bella Santiago și Linda Teodosiu: ”TVR, vreau un wild card pentru finala Eurovision România!”, a postat Mihai pe Facebook.

Contactat de Click!, artistul ne-a spus: ”Aștept decizia TVR. Se pare că regulamentul permite acest wild card, care m-ar ajuta să revin în concurs”, a mai adăugat artistul. 

Iată ce se arată în regulamentul TVR: ”Poate califica în cadrul fiecărui show televizat, prin decizie unilaterală, în vederea intrării în concurs, cel mult câte o piesă, fără ca exercitarea acestui drept să conducă la diminuarea numărului de piese calificate prin jurizare sau, după caz, prin televot”. Mihai a ratat participarea la Eurovision Belarus, din cauza unei gripe care l-a țintuit la pat. Finala națională are loc duminică, la Sala Polivalentă din București. El a câștigat locul 4, în 2006, cu piesa ”Tornero”.

Mai multe