Mihai Trăistariu se pregătește în post pentru sezonul de nunți

5 august 2016 15:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

După ce a cucerit plajele cu ”La mare, la soare, fetițele sunt goale”, după ce a cucerit Europa cu ”Tornero”, după ce a cucerit tot ce mai rămăsese de cucerit cu pozele în chiloți, Mihai Trăistariu s-a decis să atace piața nunților. Decizie ambițioasă, de bună seamă, dar artistul știe că are un atu incontestabil, care-i permite să abordeze orice stil: vocea.

Mihai Trăistariu a lansat o horă inspirată din folclorul românesc, ”Mirele și cu mireasa” și le-a dat de știre fanilor de pe Facebook. ”Mi-am lansat noua piesă! E din folclorul românesc și sper să-ți placă și ție!E o horă numai bună de nuntă, joc și voie bună”, a scris Trăistariu.

Poate părea puțin ciudată decizia solistului de a promova o asemenea piesă în postul Sfintei Marii, dar, cine știe?, Mihai o fi adeptul teoriei care spune să-ți faci iarna car și vara sanie. În fond, e drept că nu se organizează nunți în post, dar acum e timpul pentru toate detaliile organizatorice, cum ar fi alegerea formației care va cânta la marele eveniment. Iar o piesă bună te poate aduce în topul opțiunilor.

Mai multe