Mihai Trăistariu şi-a vizitat fratele mai mare din Germania. «Familie excepţională, caldă, primitoare»

28 septembrie 2019 19:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Solistul a făcut în ultimul an cât alţii în şapte: are concerte pe bandă rulantă, s-a plimbat prin toată lumea şi s-a mutat într-un apartament de lux din Mamaia, pe care a dat 75.000 €. La începutul lunii, Mihai Trăistariu (39 de ani) a plecat într-un tur al Europei, iar la finalul sejurului s-a oprit şi la Constantin, fratele mai mare care este stabilit de mai mulţi ani la München, în Germania.

Constantin a studiat în copilărie trompeta, muzicuţa şi chitara, iar acum este rocker rebel şi se iubeşte cu Silvie care i-a dăruit doi copii. Mihai mai are o soră, Geanina, profesoară de matematică la Iaşi şi un frate, Vasile (43 de ani), artist plastic la Piatra Neamţ.

„Gata şi Germania. München n-ar fi la fel de spectaculos ca Viena. Au parcuri faine şi curăţenie cât încape. Ordine şi linişte. Plus Marienplatz. Şi un turn în Parcul Olympia. Şi BMW. M-am revăzut cu frate-miu Constantin şi cu familia lui excepţională, caldă, primitoare”, a postat Mihai Trăistariu pe conturile sociale, împreună cu imagini de la întâlnirea de suflet. 

Mai multe