Miki de la K-pital, în fața preotului, după 15 ani de relație cu Răzvan. A fost forțată de împrejurări

27 septembrie 2019 15:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mihaela Marinache, alias Miki, fosta solista a trupei K-pital, a ajuns în fașa preotului după 15 ani de relație cu iubitul ei, Razvan Constantinescu. Nu a fost neapărat planul lor, ci al unor prieteni pe care cei doi i-au nășit.

Mihaela Marinache a decis să se “cunune” religios, forțată de împrejurări, căci ea și iubitul ei au fost nași de cununie pentru un cuplu de prieteni. “Ne-a făcut preotul o slujba religioasă, ca altfel nu puteam să fim nași. Ne-am dus total nepregătiți, Răzvan era în pantaloni scurți, îmbrăcat lejer. Noi suntem de 15 ani împreună, nu ne prea interesează actele”, ne-a declarat solista.

Miki (46 de ani), fata rebelă din fosta trupă K-pital, nu vrea să se facă mireasa în ruptul capului, așa că nu va exista o nuntă. “O să ne cununăm și civil, dar o să știm doar noi. Mie nu-mi place să fac tam-tam, nuntă mare, cânt eu destul la nunți. Nu-mi trebuie“, a declarat cântăreața pentru Click.ro.

Miki: “Am șapte căței și doua pisici”

Miki și Răzvan locuiesc împreună și sunt mari iubitori de animale. De altfel, solista are acasă o adevărată menjerie. “Am șapte căței acum, două pisici și un papagal. La noi cățeii vin pe banda rulantă, pe unii îi dăm spre adopție. Ultimul cățeluș a venit din Italia, l-am păstrat”, a adaugat solista.

Citește și:

Ieri, rebelă cu păr verde, azi, elegantă cu păr roşu

Nu o să-ţi vină să crezi cât de mult o schimbă noua coafură! Toţi s-au întrebat cine e

Mai multe