Miki, ţi-ai tras coroană regală? FOTO

23 martie 2015 12:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Recent, Miki (41 de ani), fosta solistă a trupei K-Pital, a făcut haz de propria persoană, într-o fotografie deosebită, în care a fost surprinsă, spre deliciul admiratorilor.

Se pare că sexoasa Miki are chef de glume! Îndrăgita solistă a publicat, de curând, pe contul personal de Facebook, o fotografie inedită. În imaginea cu pricina, cântăreaţa poartă pe cap o coroniţă regală, realizată... din hârtie.

Reacţia fanilor fideli a venit în cel mai scurt timp: “Ce prinţesă nostimă!”, “Eşti o mică prinţesică!”,”Foarte frumosss îţi stă...”, i-au scris prietenii virtuali cântăreţei, pe reţeaua de socializare.

Cu cine se iubeşte fosta solistă de la K-Pital

De mai bine de zece ani, Miki, ex-K-Pital, se iubeşte cu impresarul ei, Răzvan. Cu toate acestea, cei doi nu intenţionează să-şi oficializeze relaţia, deşi îşi doresc nespus un copil. Până acum, vedeta nu a rămas, însă, însărcinată.

"Nu a fost să fie să fac copil până acum, dar nu vreau să forţez lucrurile, nu vreau să apelez la nimic. Aştept să se întâmple pe cale naturală", a mărturisit cântăreaţa, pentru Click!, cu ceva timp în urmă.

Pe de altă parte, Miki şi Răzvan au discutat şi despre varianta adopţiei: „Ne-am gândit să adoptăm un copil. Nu mi se pare nimic ieşit din comun să înfiezi un copil", a adăugat artista.

Mai multe