Minodora, chinuită de operația la colon: “Mi-am văzut moartea cu ochii”. Solista a avut și Covid

20 martie 2021 9:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Minodora (43 de ani) îngroașă și ea rândul artistilor infectați cu noul coronavirus. Solista a anunțat că a contractat temutul virus în luna octombrie, anul trecut. Din fericire, solista a avut o formă ușoară a bolii, fără simptome severe.

”Am avut Covid în luna octombrie, dar am fost norocoasă, a fost o formă ușoară. Am trecut cu bine prin boală”, a declarat solista, la Xtra Night Show.Dacă peste Covid a trecut ușor, solista a avut în schimb alte probleme de sănătate care i-au creat probleme mult mai mari. În ianuarie 2021, solista a suferit o intervenție chirurgicală complexă la colon. “Am avut o operație de fisură anală de la constipație. Operația în sine nu e prea grozavă, în afară de fisură am făcut și fistulă, și puroi. Am tras cu fisura asta de astă-vară. Mi-am văzut moartea cu ochii, urlam de durere. Un singur calmant mă liniștea. A fost groaznic!”, a povestit solista, la Antena Stars.

A slăbit 40 kg

Minodora s-a schimbat radical în ultimii ani, slăbind peste 40 de kilograme într-un timp record. După ce și-a operat stomacul, solista arăta perfect, însă rezultatele nu au dăinuit. Artista s-a îngrășat la loc, ajungând să cântărească peste 100 de kilograme. Apoi și-a pus ambiția și a slăbit peste 40 de kilograme, condiția ei fizică fiind acum de invidiat.

Citește și:

Minodora arată trăsnet în colanți, după ce a slăbit 40 kg. Poartă și bluze transparente

Minodora a suferit o operație la colon. ”Am avut un regim alimentar nesănătos”

Mai multe