Minodora, devastată de durere după moartea Denisei. ”Gol imens și tristețe în suflet”

23 iulie 2017 14:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Minodora este devastată după aflarea veștii că buna sa prietenă Denisa Răducu, cunoscută ca Denisa Manelista, s-a stins din viață duminică dimineața, 23 iulie. Artista a scris câteva cuvinte pe pagina ei de Facebook.

Denisa Răduca a fost răpusă de cancer duminică. După o luptă crâncenă pe care aceasta a dus-o prin spitale, cântăreața de manele s-a stins din viață, lăsând în urma sa familia prietenii și fanii în doliu.

Minodora a fost alături moral și sufletește de Denisa pe toată perioada în care aceasta lupta pentru viața sa. aceasta s-a arătata devastată de acest eveniment tragic și a găsit puterea de a scrie câteva cuvinte despre ce simte în aceste momente.

”Off, Deni meu, ce gol imens și ce tristețe am în suflet. Să te odihnești în pace! Condoleanțe familiei”, a scris Minodora.

Nu doar Minodora a fost realmente afectată de eveniment ci și colgii de breaslă cu care aceasta a colaborat de-a lungul timpului. Nicolae Guță sau Florin Pește au rămas șocați la aflarea veștii.

Denisa Manelista a fost diagnosticată în urmă cu câteva luni cu carcinom hepatocelular, o tumoră la ficat deja metastazată și pe care o purta în corp încă din copilărie. Tumora dezvoltată în zona fictului s-a extins și i-a cuprins toate organele din zona abdomenului. Cântăreța a luptat din greu și a încercat tot felul de metode prin care își putea salva viața. Din păcate, cântăreața s-a stins din viață duminică dimineață, în jurul orei 08.00, la frumoasa vârstă de 27 de ani.

Mai multe