Mioara Roman a plâns când s-a mutat din vila din Primăverii

31 ianuarie 2015 11:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mioara Roman a fost obligată să părăsească vila RA-APPS din cartierul Primăverii, după şase ani în care s-a judecat cu statul român.

Fosta soţie a lui Petre Roman s-a mutat într-un apartament cu trei camere, oferit tot de statul român, unde va plăti o chirie de 400 de euro pe lună. 

Echipa RA-APPS a ajutat-o pe Mioara Roman să îşi mute lucrurile din vilă în apartemant, iar în cazul obiectelor mai sensibile, chiar fosta profesoară le-a pus în camionete, conform ziarulring.ro. 

"Atenţie mare, sunt farfuriile şi tacâmurile de la mama!", a fost auzită spunând Mioara, care a avut lacrimi în ochi pentru că a trebuit să părărească vila. 

"Cel mai greu de transportat sunt cărţile. Am cărţi vechi şi valoroase pe care le-am pus în tot felul de cutii", a spus Mioara.  Catinca Roman a mers şi ea să supravegheze mutarea şi a dezvăluit că mama ei a plâns din cauza stresului şi a tristeţei. 

"Este o mutare pur și simplu. Am mai fost și eu și mi-am mai luat câteva lucruri, și cam asta a fost. A venit mai multă lume să ne ajute, asta nu a fost o problemă. E mobilat apartamentul? Nu, nu e mobilat, avem suficientă mobilă. Chiria a fost mărită, s-a luat o hotărâre peste noapte, fără nicio notificare, fără să se țină cont de drepturile chiriașilor. A menținut aceeași chirie, deși terenul a tot fost micșorat. Casa este într-o stare jalnică pentru că nu a fost întreținută. Părinții mei au investit la un moment dat, dar ne-am oprit. A lăcrimat de bucurie sau de tristețe? De tristețe și de stres pentru că un mutat nu e ușor pentru nimeni, mai ales pentru cineva de vârstă ei," a declarat Catinca Roman, la emsiunea "Agentul VIP", de la Antena Stars.

Mai multe