Mioara Roman, amintiri triste despre mama ei: «Am fost un copil al războiului»

8 martie 2018 17:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mioara Roman a povestit despre perioada copilăriei, când mama ei nu i-a fost alături atunci când avea nevoie. Oana Roman și-a invitat mama în emisiunea online pe care o moderează și a povestit despre cele mai grele clipe din viața ei.

Mioara Roman a povestit despre momentele în care a început bombardamentul din anul 1944 și a explicat cum a ajuns la Auschwitz, unde mirosea a carne vie.

“Primele amintiri cu mama sunt triste. Este vorba despre bombardamentul din ’44. Pentru că am fost un copil al războiului. Era bombardament american și ne-a lovit casa din zona Domenii.  Trebuia să mă țin de gâtul mamei. Am stat în gară atunci. Am suferit că nu am avut-o pe mama. Tata ne-a dus la Auschwitz. Imaginea cea mai cruntă au fost orfanii. Cei 200 de mii de copii. Mirosea a carne vie”,  a povestit Mioara Roman în cadrul emisiunii pe care o moderează online. 

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Mioara Roman a vorbit despre problemele financiare cu care se confruntă de când a vândut casa pentru a-i oferi o locuință Oanei. 

"A trebuit să dăm casa să vă ținem pe voi. Trebuie s-o spun public, eu stau cu chirie și nu prea am cu ce plăti!", a spus Mioara Roman.

Oana a fost înduioșată de mărturisirea mamei, însă a încercat să rămână pozitivă și să nu se întristeze mai tare.

"Aşa este, ştiu că nu ai cu ce plăti. Dar, haide, să nu ne întristăm acum la sfârșit!", a replicat Oana Roman.

Mai multe