Mira le-a prezentat fanilor noul membru al familiei: „Este un moment special din viața mea...”

11 august 2022 9:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mira este în culmea fericirii deoarece și-a mărit familia cu o pisicuță, pe nume Ola, după ce a suferit pierderea motanului ei, Pablo.

Cunoscuta cântăreață Mira le-a prezentat-o  fanilor pe Ola, noua ei pisicuță, spunând că o perioadă îndelungată de timp nu a putut să aibă alt animal de companie pentru că a fost foarte afectată de pierderea lui Pablo și nu s-a simțit pregătită să se atașeze de altcineva.

Citește și: Cu ce sechele a rămas Mira după accidentul rutier de acum o săptămână

„După ce a murit Pablo am rămas cu sechele ca să zic așa. Doar oamenii care au animale înțeleg cel mai bine când zic asta. Nu mi-am mai dorit până de curând animale din frica de a nu suferi iarăși o pierdere, mi-am dat seama în schimb că nu despre asta e vorba și mi-am deschis din nou inima", le-a mărturisit Mira fanilor ei de pe Instagram.

De ce a ales Mira să nu adopte o pisică

Pentru a evita anumite comentarii și a nu fi judecată, artista a ținut să menționeze că încurajează adopția, însă rasa pe care o îndrăgește foarte mult și a dorit-o în casă este Scottish Fold.

„Știu ca veți zice ca cel mai frumos gest ar fi sa adopți, sunt total de acord, însă am rămas cu o sensibilitate pentru aceasta rasă așa ca nu mă judecați, oricum iubesc animalele enorm și oricare îmi iese în cale sunt acolo sa le ajut", a mai spus Mira.

De ce a murit Pablo

În octombrie 2020, Mira a fost foarte afectată de pierderea motanului ei, Pablo, care era tot din rasa Scottish Fold. Acesta a murit din cauza unei complicații digestive, după ce artista a făcut tot ce i-a stat în putință să îl salveze. Motanul a înghițit un fistic care i-a rămas blocat în intestin.

„Ești un înger acum, iubitul meu. Îți mulțumesc pentru iubirea ta necondiționată. Te iubesc atât de mult și o sa îmi lipsești. Pablo vă mulțumește în parte, pentru toate gândurile voastre frumoase", le-a spus Mira fanilor la momentul respectiv.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe