Mira, sărut pasional cu Mario Fresh! Poza care aruncă în aer relația cu fiica Andreei Esca

15 noiembrie 2021 9:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

A luat foc Internetul! Mira și Mario Fresh au apărut în ipostaze tandre chiar pe pagina de socializare a solistei. Mira a postat o poză în care se sărută cu foc cu iubitul Alexiei Eram. Rămâne de văzut cum va reacționa fiica Andreei Esca la vederea imaginilor fierbinți!

Mira a pus e jar tot Internetul! Frumoasa cântăreață a publicat o poză pe contul de Instagram, în care se sărută pasional cu Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram. Cel mai probabil poza a fost făcută la filmările vreunui videoclip, însă imaginile nu-i vor pica prea bine, fără doar și poate, fiicei Andrrei Esca, care-și vede pentru prima oară iubitul în brațele altei femei.

Alexia Eram și Mario Fresh, relație zbuciumată

Se știe că Alexia Eram și Mario Fresh au avut, în ultima perioadă, o relație destul de zbuciumată. S-a vorbit chiar și despre o despărățire, atunci când Mario a participat la filmările pentru „Splash, vedete la apă!”. La vremea aceea, solistul se apropiase periculos de tare de o colegă focoasă din în concurs, pe nume Chelsea Gandrabura. A fost perioada în care Alexia Eram a tot plecat în vacanțe singură sau cu prietenele. Acum însă, cei doi îndrăgostiți au revenit la sentimente mai bune și s-au împăcat. Alexia și Mario au plecat, recent, în vacanță la munte.

Citește și:

Mira și-a făcut cadou o casă la 26 de ani: "Să ciocnim un pahar de șampanie"

VIDEO Aici locuiesc Alexia Eram și Mario Fresh! Imagini din "cuibușorul de nebunii" al fiicei Andreei Esca

Mai multe