Mirabela Dauer a fost externată după operaţia grea la rinichi

8 februarie 2018 19:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

O săptămână grea a avut Mirabela Dauer, care a ajuns de urgenţă la 30 ianuarie pe mâna medicilor. Artista a fost supusă unei intervenţii la rinichi. Chirurgii i-au îndepărtat o tumoră şi au putut să făcă această manevră pur şi simplu, ci au fost nevoiţi să extirpe şi rinichiul. Recuperarea a fost dificilă, dar acum artista speră ca lucrurile să reintre pe făgaşul normal, acasă.

Mirabela Dauer (70 de ani) a fost externată joi după-amiază de la clinica privată unde a suferit intervenţia chirurgicală şi abia aştepta să ajungă acasă. Artista a publicat o imagine cu un superb buchet de trandafi pentru care le-a mulţumit apropiaţilor, care i-au îndulcit perioada dificilă prin care a trecut.

”Viaţă! Fericire!”, a scris Mirabela Daur. 

O veste-şoc întrista lumea mondenă, în urmă cu mai bine de o săptămână. Mirabela Dauer a fost operată după ce medicii i-au descoperit la rinichi o piatră, dar şi o tumoră. 

Medicii i-au extirpat un rinichi îndrăgitei artiste, care s-a simţit foarte rău încă de la întoarcerea din Israel, unde a susţinut un concert la începutul lunii ianuarie. Conform unor surse medicale, boala de care suferă Mirabela i-a afectat artistei încă două organe. Drept urmare, după extirparea rinichiului, Mirabelei i s-au tăiat şi porţiuni din zonele afectate.

Mai multe