Mirabela Dauer, cu ochii în lacrimi pe scena de “Electric Castle”. De ce a plâns solista

13 iulie 2017 10:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Atmosferă incendiară la “Electric Castle”, faimosul festival organizat la Bonţida (Cluj)! Aproape 2.000 de persoane au aplaudat-o pe Mirabela Dauer, care a cântat pe scena „Hangar”. Tinerii au dansat pe melodii precum „Te aşept să vii (Fotoliul din odaie)”, „Ioane, Ioane” şi „Morăriţa”. Atmosfera a făcut-o pe celebra artistă să izbucnească în lacrimi: „E cel mai frumos cadou de ziua mea”.

Nostalgii! Organizatorii “Electric Castle” au inclus anul acesta în program două petreceri tematice dedicate muzicii disco a anilor ’70 – ‘80. Primul eveniment s-a derulat miercuri noapte şi a avut în centru muzica disco românească, urmând ca joi să fie organizată o petrecere pe hit-urile disco din străinătate în anii ’70 – ‘80. Miercuri seară, pe scenă au urcat Mirabela Dauer şi Corina Chiriac, cu piese celebre care au primit o linie melodică modernă. Atmosfera creată de cei 2.000 de fani strânşi în faţa scenei „Hangar” le-a impresionat pe artiste.

“Cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată”

Artistele au fost surprinse să constate că mulţi spectatori foarte tineri ştiau versurile pe de rost. În timp ce Mirabela Dauer cânta „Ioane, Ioane”, mai mulţi spectatori s-au prins în horă.  La final, artista a făcut chiar şi un bis - melodia „Te aştept să vii”, cunoscută şi ca „Fotoliul din odaie”.  „Sunt cel mai fericit om. Acum câteva zile a fost ziua mea şi e cel mai frumos cadou pe care l-am primit în viaţa mea. Şi nu mai vorbesc, fiindcă mă apucă plânsul iar, ca pe scenă”, a spus Mirabela Dauer, emoţionată, după concertul care a ţinut o oră, de la 22.00 la 23.00. Întrebată despre atmosfera de la EC, Mirabela a spus:“Ne-au cărat prin cluburi”„Băieţii de la <<Discoteca>> (un proiect în care Mirabele este implicată) m-au obişnuit cu acest gen de spectacol. Ne-au cărat prin cluburi, dacă vă vine să credeţi, şi pe mine, şi pe Corina. Copiii aceştia ştiau toate versurile mele… Cum să nu plângi? Am plâns de fericire”, s-a confesat artista. 

Mirabela Dauer i-a lăudat şi pe organizatori: „Este prima dată, în afară de concertele din străinătate, când mie şi Corinei ni s-a alocat o cabină cu tot ce este nevoie pentru un artist: mâncare, băutură, aer condiţionat, fotolii pentru relaxare. E prima dată când mi se întâmplă aşa ceva în România. Şi au făcut-o nişte tineri. Cei mai în vârstă ar trebui să înveţe de la ei”.  

Vezi video pe adevarul.ro!

Mai multe