Mirabela Dauer, pe scenă la o lună după operaţie

13 februarie 2018 19:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mirabela Dauer a trecut cu bine peste intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o recent, iar acum se recuperează şi a reluat legătura cu fanii ei, pe Internet. Pentru ea, lucrurile au reintrat pe un făgaş normal.

Mirabela Dauer (70 de ani) a trecut printr-o mare cumpănă pe data de 29 ianuarie, când medicii i-au extirpat un rinichi şi i-au tăiat şi porţiuni din alte două organe vecine, pentru a elimina o tumoră. Însă acum, îndrăgita cântăreaţă de muzică uşoară zâmbeşte din nou! S-a externat joia trecută, iar acum se recuperează în locuinţa sa din Chiajna, Ilfov. Contactată de Click!, la telefonul Mirabelei Dauer a răspuns o apropiată de-a solistei, care ne-a asigurat că totul e bine.

Va cânta pe 3 martie

“Mirabela se simte bine acum, se recuperează. E la fel cum o cunoaşteţi, chiar dacă a trecut prin necazul ăsta. O să o revedeţi curând. Cât priveşte alimentaţia, ea a fost tot timpul atentă la ce mănâncă, nu a trebuit să se îmbolnăvească pentru a avea grijă la alimentaţie”, ne-a spus prietena Mirabelei Dauer, care a dorit să îşi păstreze anonimatul.

Aceasta se referea la faptul că o vom vedea pe Mirabela la concertul de pe 3 martie, de la Sala Palatului, în care mai mulţi artişti de top o vor omagia pe regretata Mădălina Manole. Mirabela se află pe afiş, iar organizatorii ne-au confirmat prezenţa ei pe scenă. Altfel, şi Mirabela a confirmat că se simte bine, reluându-şi activitatea pe reţelele sociale, unde fanii ei abia aşteptau un semn. ”Viaţă! Fericire!”, a scris Mirabela Dauer. Într-un alt mesaj, pe Facebook, artista spune că i-a iertat pe toţi cei care au rănit-o. ”Niciodată nu am ştiut să «dispar» din viaţa cuiva, doar m-am îndepărtat. Niciodată nu i-am închis uşa în faţă cu adevărat, ci am lăsat-o crăpată”, e mesajul Mirabelei Dauer. 

Mai multe