Mirabela Dauer şi-a tăiat guşa şi burtica

9 februarie 2015 23:29   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mirabela Dauer arată impecabil la cei 67 de ai săi, dar abia recent ea a recunoscut că a apelat, în urmă cu 18 ani, la serviciile vestitului chirurg Ioan Lascăr, pentru a scăpa de gușa inestetică, dar și de burtică.

Îndrăgita interpretă a vorbit despre toate aceste intervenții într-un interviu acordat Andreei Berecleanu pentru esteticapremium.ro. “Am avut două operaţii, am fost la domnul profesor Ioan Lascăr şi mi-am făcut guşa fiindcă slăbisem foarte tare şi îmi atârna la gât o piele. Mi-am făcut şi liposucție (aspirația chirurgicală, printr-o mică incizie, a grăsimii subcutanate superficiale sau profunde)  şi atât”, a mărturisit Mirabela.

Artista  dezvăluite că și-ar mai face o intervenție chirurgicală și în dreptul bustului: ”Dacă aş putea mi-aş face toate operaţiile de pe lume. Uite, vreau să-mi refac sânii, nu să-mi pun silicoane”, a mai spus ea. Artista e preocupată de imaginea ei: ”Nu mă machiez, nu pierd nopţile, nu fumez. Mă duc la cosmetică în fiecare lună, de o viaţă, de la 25 de ani, fac masaj de trei ori pe săptămână şi cam atât”.

Mai multe