Mirabela Dauer şi Monica Anghel au slăbit 35 kg, după operaţii

9 aprilie 2018 20:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cele două mari soliste, Mirabela Dauer (70 de ani) şi Monica Anghel (46 de ani), s-au confruntat cu serioase probleme de sănătate, în ultima vreme. Au trecut prin operaţii grele, iar recuperarea a fost anevoioasă. Acum, după ce au slăbit foarte mult, ca urmare a tratamentelor şi a regimului alimentar, cântăreţele au trecut la haine cu câteva măsuri mai mici.

Mirabela Dauer şi Monica Anghel au dat uitării necazurile pentru câteva zile şi s-au bucurat, alături de cei de dragi, de Sfintele Sărbători de Paşte. Artistele şi-au surprins fanii cu fotografiile recente, şi în care cu greu le recunoşti, căci au slăbit vizibil.

Monica Anghel, invitata lui Mircea Dinescu, în emisiunea “Politică şi delicateţuri” (TVR), a recunoscut că s-a subţiat mult, după operaţia de anul trecut, la coloană: “Am slăbit 25 kg. Am învăţat acum că slăbeşti dacă mănânci. Important e ce mănânci. Am făcut un set de analize, am mers la nutriţionist. Dimineaţa, la prima oră, mănânc o omletă cu seminţe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10-11 mâncăm 10-15 migdale sau nuci. La 12, mănânc o ciorbiţă de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunţ la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos. A fost o perioadă destul de dificilă. Erau probleme mai vechi, de 10 ani. Nu le-am băgat în seamă, am zis lasă că trece… Eu m-am operat pe coloană, nu mi-am operat stomacul, e întreg”, a declarat ea, la Antena Stars. 

Cât o priveşte pe Mirabela Dauer, căreia medicii i-au extirpat un rinichi, la sfârşitul lunii ianuarie, a scăpat de aproximativ 10 kg. Pentru artistă, schimbarea nu e însă un motiv de bucurie: “Nu voiam să slăbesc atât de mult, nici nu mai am cu ce mă îmbrăca, m-am trezit la 5.00 dimineaţa ca să caut o ţinută pentru primul interviu la tv, de la operaţie. Am trecut cu bine peste acest necaz, am avut o tumoare la rinichi. Îmi fac analizele des, am fost sănătoasă până la începutul anului. Acum mi-am dat seama care îmi sunt prieteni, am avut mari surprize”, a declarat artista la emisiunea “Agenţia VIP”, (Antena Stars), prezentată de Cristi Brancu.  

Mai multe