Mirabela, uite cu cine ai stat opt ani în casă!

27 februarie 2015 21:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Momente teribile pentru familia menajerei Mirabelei Dauer. În timp ce artista vrea să afle cine i-a furat banii din cont, rudele femeii au apelat la poliţişti pentru a o găsi, mai ales că aceasta a încercat deja de două ori să-şi pună capăt zilelor.

Erika Deneş (42 de ani) a fost căutată de poliţiştii din toată ţara. Şi asta nu din cauza furtului reclamat de Mirabela Dauer, în casa căreia lucra de opt ani. Mirabela Dauer susţine că i-au dispărut din cont 3.000 de lei, iar 2.000 de lei i-a dat menajerei pentru plata unor facturi, care au rămas neachitate. Femeia a fost dată dispărută de familia sa în 24 februarie. Ea a plecat luni, din Chiajna, unde locuieşte Mirabela Dauer, iar seara a ajuns la părinţii săi, în  Odorheiu Secuiesc. Când au văzut că Erika a plecat apoi de acasă fără bagaje şi a mai lăsat şi un bilet suspect, sora femeii a intrat în panică şi a mers direct la Poliţie.

”Mi-a scris să o iert şi că mă iubeşte. Nu cred că are vreo legătură cu furtul banilor, ea a avut sume mult mai mari pe mână şi nu a luat niciodată nimic. Cred că s-a certat cu Mirabela Dauer, este un om foarte dificil”, a declarat pentru Click! sora Erikăi Deneş, Kinga Ibolya. Aceasta a sperat ca Erika să fie bine, în ciuda problemelor pe care femeia le-a avut în trecut. ”A încercat de două ori să se sinucidă, a luat medicamente şi a vrut să se spânzure. Soţul ei era gelos şi o bătea foarte mult. A divorţat şi o apăsa singurătatea”, ne-a mai povestit sora menajerei Mirabelei Dauer. Spre bucuria familiei, Erika a fost găsită, ieri, de poliţişti în casa unei bătrâne din comuna Vlăhiţa, la vreo 25 de kilometri de Odorheiu Secuiesc. Nu a putut răspunde însă la prea multe întrebări pentru că era deprimată şi plângea.

Mai multe