Miracol după ce Diana Bişinicu a fost la mormântul lui Arsenie Boca

27 februarie 2016 20:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu prea crezi în minuni până nu ţi se întâmplă. Dianei Bişinicu i s-au întâmplat câteva lucruri bune, toate după ce s-a rugat la mormântul lui Arsenie Boca.

Artista a ajuns prima dată la mormântul de la mănăstirea Prislop la 8 iunie 2012. Venise să se roage pentru carieră. „În perioada aceea aveam tot felul de piedici ciudate, consecutive, de genul că la un concert s-a pus ploaia din senin, la altul a picat curentul, apoi a sărit CD-ul şi tot aşa. M-am rugat pentru sănătate, pentru carieră, pentru copilul unei prietene bolnav de hemofilie, că de trei ani se chinuiau să li se aprobe cererea de decontare a tratamentului. Acolo, în faţa mormântului, din senin, m-am rugat şi să rămân însărcinată”, povesteşte Diana Bişinicu. 

Patru zile mai târziu au apărut “rezultatele”. Prietena a sunat-o să-i spună că cererea i s-a aprobat, iar ea, în aceeaşi seară, a rămas însărcinată.

„12 iunie a fost primul contact după rugăciune şi tot atunci am şi rămas însărcinată. De atunci, în fiecare an, în preajma zilei de 8 iunie, mă întorc la mormântului părintelui Arsenie Boca, să-i mulţumesc. O iau mereu şi pe fetiţa mea, Riana (3 ani). Sunt credincioasă, ţin toate posturile, dar nu credeam în minuni până acum”, mai spune artista, pentru care minunile nu s-au oprit aici. În 2010, s-a pregătit intens pentru lansarea unui album. Trebuia, evident, să cânte live în cadrul unui concert. Cu o zi înainte a rămas fără voce.

„Nu puteam nici măcar să vorbesc, dar să cânt. În seara respectivă, m-am rugat în gând părintelui să-mi redea vocea. Puţin mai târziu urcam pe scenă şi cântam. Toţi mi-au spus că mi-a ieşit show-ul mai bine ca niciodată”, mai povesteşte Diana. 

Mai multe