Miracol? Gabi Luncă, vindecată de piatră la fiere prin rugăciuni

27 octombrie 2009 16:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gabi Luncă nu se simţea deloc bine în ultima vreme, aşa că, în urma unui consult medical amănunţit, i-a fost localizată o piatră la fiere: „Doctorii au încercat să i-o scoată pe gură, cu nişte aparate speciale, însă nu s-a putut. Mama a acceptat, într-un final, să se opereze, luni, la Spitalul de Urgenţă. Numai că, în momentul în ea s-a trezit din anes­­tezie, doctorii au anunţat-o că piatra pe care ei o văzuseră, cu o săptămână în urmă, la RMN şi tomografie, nu a mai fost de găsit", ne-a povestit Rebecca Onoriu, fiica cea mică a artistei.

Cu greu am reuşit, marţi, să o contactăm şi pe vestita interpretă care, din spusele sale, nu îi poartă nicidecum ranchiună medicului care i-a lăsat pe abdomen o cicatrice de zece centimetri.

„El nu are nici o vină. În momentul în care am făcut analizele totul indica faptul că aveam nevoie de intervenţia chirurgicală. Când m-am trezit din operaţie, doctorul s-a ruşinat, nici nu mai ştia ce să creadă, căci n-a fost chip să mai găsească pietricica. I-am zis să nu fie supărat, căci puterea rugăciunilor depăşeşte medicina. Am eliminat-o cu o seară înainte, dar n-am simţit", a declarat Gabi Luncă pentru Click!

Gabi Luncă a renunţat de mai bine de zece ani la nunţi şi botezuri, dedicându-se cântecelor bisericeşti.

Interpreta va publica în scurt timp o carte despre viaţa ei artistică, iar în ultimul capitol va povesti şi despre această întâmplare care i-a făcut pe medici să ridice, neputincioşi, din umeri.

Mai multe