Miracol pentru Marian Dârţă, după ce s-a rugat la mormântul lui Arsenie Boca

28 ianuarie 2015 18:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marian Dârţă a primit un semn divin după ce, în urmă cu două zile, a mers să se roage la mormântul lui Arsenie Boca.

Bolnav de cancer, "Stilistul vedetelor" a mers, cu încredere în suflet, să se roage la mormântul lui Arsenie Boca. Marian Dârţă îşi pune toată încredere în Dumnezeu şi speră să se facă bine, iar primul semn spre vindecare a apărut deja.

La câteva ore de când s-a întors în Bucureşti, stilistul a fost martorul unei minuni: tumora de la cap, de mărimea unei portocale, s-a micşorat vizibil.

"La 9 dimineţa am urcat acel deal şi am ajuns în faţa crucii. Nu a fost uşor, eu obosesc foarte repede. Se merge cam 1,5 kilometri de la poartă până la mormânt. E un loc plin de evlavie, parcă timpul se opreşte în loc.

Acolo, m-am rugat ca bunul Dumnezeu să mă ierte de toate păcatele pe care le-am făcut. Am plecat de acolo cu bucurie în suflet. Am încredere că Dumnezeu va face o minune", a declarat Marian Dârţă, în lacrimi, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

"Această tumoare, din cauza citostaticelor, mai dă înapoi în primele zile. Dar trecuseră deja 3 săptămâni şi nu se întâmplase nimic. În dimineaţa de după ce am fost la mormânt, am dus instinctiv mâna la cap şi am început să ţip de fericire: s-a micşorat tumora. Nu mi-a venit să cred!", a mai spus el.

Mai multe