Mircea Albulescu, vizitat de fiu la spital. Cum se simte actorul

29 noiembrie 2014 14:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mircea Albulescu a fost operat miercuri pe cord. Fiul său a fost alături de el şi a avut grijă ca actorului să nu îi lipsească nimic.

Intervenţia medicală pe inimă a fost făcută la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, acolo unde actorul a ajuns luni seară cu dureri groaznice în piept.

"L-am vizitat după operaţie. Lucrurile merg conform graficului. E în stare mai bună decât mă aşteptam să-l găsesc. Sper ca într-o săptămână să părăsim spitalul. E o persoană puternică", a spus fiul artistului, Matei Albulescu, conform romaniatv.net.

Medicii i-au făcut trei bypass-uri. Ei au explicat că această operație pe cord era absolut necesară, mai ales că actorul avea deja montat un stimulator cardiac. Mircea Albulescu a ajuns la Spitalul Județean din Timișoara, în noaptea de luni spre marți. După ce a urcat pe scena teatrului din Timișoara, în spectacolul „Bădăranii”, actorul a început să se simtă rău, având dureri puternice în piept. A chemat un taxi și s-a dus la Urgență, de unde a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare.

Albulescu a mai fost internat în ianuarie 2013 la Spitalul Floreasca din București, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău pe stradă.

Mai multe