Mircea Badea a făcut-o imbecilă pe Emma Zeicescu

26 noiembrie 2015 13:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Realizatorul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3, Mircea Badea, are un dinte împotriva prezentatorilor de la postul rival, Realitatea Tv. Omul de televiziune nu pierde nicio ocazie de a-i critica pe moderatori, iar acum a venit rândul Emmei Zeicescu.

Moderatorii postului Realitatea TV, sunt deseori ţinta lui Mircea Badea. Vedeta de la Antena 3 îi critică constant pe pagina lui de socializare sau în emsiunea pe care o prezintă. De data aceasta, în vizorul lui Badea a intrat Emma Zeicescu, bruneta care prezintă ştirile între 11.00 şi 14.00.

"Există o formă de viaţă mai imbecilă ca Emma Zeicescu?", s-a întrebat Badea pe Facebook, iar aproape 600 de persoane care îi urmăresc activitatea pe reţeaua socială şi-au dat cu părerea pe această temă.

În trecut, Mircea Badea spunea despre Emma Zeicescu că pozează într-o tipă ingenuă şi că a venit momentul să depăşească lectura cărţilor Fraţilor Grimm. "Duduie, aţi depăşit şi vârsta şi nivelul lecturii Albă-ca Zăpada!", îi reproşa Badea Emmei Zeicescu. 

Mai multe