Mircea Badea, atac dur la actorul Marius Manole: «E mai prost decât Tudor Chirilă»

12 ianuarie 2018 16:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mircea Badea a avut câteva vorbe dure să le adreseze actorului Marius Manole şi solistului Tudor Chirilă. Marius nu a rezistat impulsului de replica, şi a publicat şi el pe contul său personal de Facebook, opinia personală asupra a ceea ce a declarat prezentatorul tv.

Prezentatorul tv a făcut aceste comentarii în urma unei emisiuni tv la care Marius Manole a fost invitat să vorbească despre câteva probleme sociale cu care se confruntă România. Badea a scris pe o reţea de socializare părerea sa despre actor, dar a făcut şi o comparaţie răutăcioasă, implicându-l şi pe Tudor Chirilă în mesaj.

„Eu cred că Marius Manole e chiar mai prost decât Tudor Chirilă. Boul bălții! (tocmai l-am vazut la teveu)”, a scris Mircea Badea pe contul său de Facebook.

Actorul a distribuit mesajul lui Mircea Badea pe Facebook şi i-a transmis pe această cale lui Tudor Chirilă, ironic, că i-a luat locul.

„Tudor Chirilă …. îmi pare rău, de data asta te-am luat !!!!!!!!”, a replicat Marius Manole.

Răsunsul lui Tudor Chirilă nu a ezitat să apară, iar artistul i-a lăsat un comentariu la mesajul de pe Facebook, în aceeaşi notă ironică, declarând că lui îi place competiţia.

"Întotdeauna mi-a plăcut competiţia şi am respectat învingătorul :) Welcome to the club. Hope you gonna stay (Bine ai venit în club. Sper să rămâi)", a răspuns Chirilă.

Mai multe