Mircea Badea face praf vedetele care apar în clipul celor de la Taxi

9 aprilie 2016 22:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Videoclipul piesei „Despre smerenie” al trupei Taxi a devenit virală prin mesajul pe care îl transmite. În materialul video apar nume foarte cunoscute din showbizul românesc – Andreea Esca, Ștefan Bănică jr., Andi Moisescu, Dani Oțil, Oana Pellea, Dorina Chiriac și alții. Mircea Badea le-a atacat însă dur pe vedete, considerându-le ipocrite.

Piesa este un fel de manifest împotriva construirii Catedralei Mântuirii Neamului, care se dorește a fi mult prea somptuoasă și costisitoare pentru un lăcaș de cult. 

Mircea Badea a publicat pe blogul său o critică dură la adresa celor care apar în videoclipul piesei. Principalul vizat de către vedeta de la Antena 3 este Ștefan Bănică jr.: „El are un bloc făcut cu boltari, turnicheți și fier forjat. Jumătate dintre ăștia din clip locuiesc în sudemetri pătrați, penthouse gen. Nu vă e scârbă de atâta ipocrizie?”, a comentat Mircea Badea, pe blogul său.

Prezentatorul tv consideră că este nedrept ca o critică a averii ostentative să vină chiar din partea unor vedete care posedă diverse proprietăți impunătoare. „Eu nu sunt competent pe teme religioase, nici nu l-am întâlnit pe Dumnezeu ca Petrache Lupu și Dan Teodorescu, dar, din câte știu, fiul lui Dumnezeu a fost răstignit pe o cruce din lemn. Eu știu ce să zic despre iubirea pentru lemn a divinității”, a mai comentat Mircea Badea.

Aceasta este piesa lansată de trupa Taxi

Mai multe