Mircea Badea, reacție scandaloasă cu privire la biletele de tren gratuite pentru tineri

11 decembrie 2016 12:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mircea Badea a avut o reacție dură cu privire la inițiativa Guvernului de a oferi tinerilor în acest weekend bilete gratuite de tren pentru a se întoarce în județele de orginie pentru a vota.

Conform legii date de Guvern, CFR a eliberat pe 10 decembrie peste 10.000 de bilete gratuite pentru tineri pentru a le facilita astfel întoarcerea în localitățile de domiciliu pentru a putea vota la alegerile parlamentare.

În urmă cu câteva ore, Mircea Badea nu și-a putut ascunde indignarea cu privire la această măsură a guvernului tehnocrat și a scris un comentariu dur față de „asistare socială” a tinerilor.

"Dacă Dragnea a fost condamnat pentru că a făcut campanie la referendum, guvernul tehnocrat care a dat gratuitate la tren pentru tineri («publicul comercial») să meargă la vot, ce ar trebui să pățească?P.S. Pe mine, contribuabil, nu m-a întrebat nimeni dacă sunt de acord cu pomana asta din buget. Tinerii sunt asistați social?! Sau «public comercial»?!"

Pentru vedeta Antenelor, inițiativa Guvernului este o încercare de a face campanie electorală în mod subtil, similară celei din partea lui Liviu Dragnea, liderul PSD. Indiferent de cum ar putea fi interpretată această măsură, Gara de Nord din București a fost extrem de aglomerată, foarte mulți tineri înghesuindu-se la cozi interminabile pentru a obține un bilet gratuit pentru tren. Este discutabil dacă tinerii s-au folosit de acest prilej pentru a merge în număr mai mare la vot, dar încă de la primele ore ale dimineții, prezența la urne a fost mai mare decât cea din 2012, la alegerile parlamentare.

Mai multe