Mircea Badea şi-a găsit o ţintă nouă: Andreea Marin

12 noiembrie 2014 13:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sedinţa foto pe care Andreea Marin a făcut-o recent pentru a promova sucurile pe care le foloseşte în procesul de detoxifiere i-a atras atenţia lui Mircea Badea. Realizatorul tv a postat şi el pe pagina lui de socializare câteva imagini cu vedeta. După ce le-a privit îndelung se pare că a ajuns şi la o concluzie: se îndoieşte de condiţia fizică a brunetei.

Mircea Badea a luat-o peste picior pe Andreea Marin. Prezentatorul emisiunii "În gura presei"nu s-a sfiit să-şi exprime propria oprinie în legătură cu imaginile pe care fosta "zână" le-a publicat cu doar câteva zile în urmă, aratându-le prietenilor cu ce a reuşit să slăbească şi să-şi detoxifieze organismul.   

"Da, clar, aşa trebuie să arate cineva care vinde cicouri nutriţioniste, detoxifiante şi arzătoare de grăsimi. Fabulos", a spus Mircea Badea ironic.

Ca şi când această postare nu ar fi fost de ajuns, omul de televiziune a revenit cu o a doua imagine şi cu un alt comentariu acid la adresa Andreei Marin. dacă unii i-au sărit în ajutor şi au continuat să-i dea apă la moară, au fost şi fani ai lui Badea care l-au apostrofat pe realizatorul tv reamintindu-i că "zâna" are 40 de ani şi o siluetă de invidiat pentru vârsta ei.   

Mai multe