Mircea Baniciu, mire la 64 de ani! Artistul s-a căsătorit sâmbătă cu Alina Nemeş

20 octombrie 2014 10:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

A renunţat la burlăcie la 64 de ani! Mircea Baniciu s-a căsătorit sâmbătă cu Alina Nemeş, femeia cu care trăieşte de câţiva ani o frumoasă poveste de dragoste. Evenimentul a avut loc la un local din Corbeanca.

A trecut de vârsta la care să dea sforă-n ţară că se însoară. Mircea Baniciu (64 de ani) s-a căsătorit weekendul trecut şi a vrut o nuntă discretă despre care să ştie doar familia şi prietenii apropiaţi. Artistul a postat pe contul lui de socializare câteva fotografii de la evenimet. Fiica sa, Ana Baniciu, a declarat pentru Click! că tatăl ei s-a căsătorit sâmbătă într-un cadru restrâns.

"A fost o cununie frumoasă, un eveniment despre care tata nu a vrut să se afle. Nu mai este el la vârsta la care să facă mare tam-tam. A fost o petrecere în familie", ne-a spus tânăra.

La rândul lui, mirele a fost şi el zgârcit în a oferi detalii despre nuntă. El s-a rezumat doar să confirme că nu mai este burlac şi că a continuat petrecerea şi a doua zi după nuntă. "Evenimentul a fost sâmbătă, iar duminică am băut un şpriţ cu prietenii", a spus artistul pentru Click!.

Mircea Baniciu a mai fost căsătorit cu actriţa Diana Gheorghian. Fostul component al trupei Pheonix a fost însurat 4 ani. Artistul şi noua lui soţie, Alina Nemeş,  au împreună un copil, pe Victor (9 de ani). Cântăreţul mai are o fată dintr-o relaţie anterioară, Ana (21 de ani).

Legendă a muzicii rock, fost membru al trupei Phoenix, Mircea Baniciu face parte acum din trupa „Pasărea Rock", alături de Ovidiu Lipan Ţăndărică şi Josef Kappl.

Mai multe