Mircea Cărtărescu, în urmă cu 20 de ani. A renunțat la look-ul de hipster

20 iulie 2017 20:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mircea Cărtărescu (61 de ani) a publicat o poză cu el realizată în urmă cu 20 de ani și și-a luat prin surprindere admiratorii de pe Facebook. De la păr lung și mustață deasă, scriitorul a trecut printr-o transformare extrem de vizibilă de-a lungul celor două decenii.

Mircea Cărtărescu este unul dintre cei mai cunoscuți, admirați și respectați scriitori de la noi din țară, dar și din străinătate. Poet, prozator, critic literar și publicist român, Cărtărescu le-a făcut o surpriză plăcută prietenilor virtuali de pe Facebook cu poza publicată.

Mircea Cărtărescu a făcut publică o imagine din arhiva sa. Acesta le-a arătat internauților cum arăta în urmă cu 20 de ani, iar schimbarea este totală. Cu pletele în vânt și o mustață neagră, deasă, de toată frumusețea, scriitorul poza pe malul lacului Como.

”«Nu sulfa vântul, sulfa amurgul.» Sau cam așa ceva. Acum două decenii, la Bellagio, pe malul lacului Como”, a adăugat scriitorul la descrierea pozei sale. Mircea Cărtărescu este unul dintre cei mai apreciați scriitori ai vremurilor noastre. Inițial, numele său a fost ”Cartarescu” și printr-o greșeală de transcriere acesta a ajuns la românescu ”Cărtărescu”

Mai multe