Mircea Radu, „agăţat” pe stradă de o bătrânică

26 noiembrie 2015 21:56   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vreme de nouă ani, Mircea Radu (47 de ani) a făcut istorie în televiziune cu emisiunea lacrimogenă „Din dragoste”, pe care a prezentat-o până în 2010, la Antena 1. Însă telespectatoarele care îi savurau, pe atunci, fiecare vorbuliţă sau gropiţă din obraji, nu l-au uitat.

În urmă cu două zile, Mircea Radu a plecat de acasă cu gândul de a ajunge la un cabinet stomatologic, din buricul Capitalei. Însă o pensionară, care l-a recunoscut, deşi prezentatorul tv a mai albit, pe alocuri, i-a tăiat calea şi, plină de curaj, l-a băgat în seamă. Deşi se grăbea, el s-a oprit, preţ de câteva minute, să schimbe două vorbe cu mămăiţa, care era toată numai un zâmbet, că a avut parte de o asemenea surpriză.

Surprins în timp ce vorbea cu fanii pe stradă

Femeia a gesticulat, el a zâmbit adesea, semn că lui Mircea îi plăcea ce aude. Pentru că doamna se tot lungea la vorbă, el a dat să plece, însă aceasta l-a apucat prieteneşte de mână. La despărţire, bătrânica s-a mai întors de câteva ori, ca să-l mai privească pe Mircea, chiar şi de la distanţă. Din 2010, după ce a încetat contractul cu Antena 1, el a revenit la TVR1, unde prezintă „Emisiunea de luni” (lunea, de la orele 19.00). În urmă cu trei ani, Mircea Radu s-a căsătorit în secret cu Raluca Olaru, absolventă a Facultăţii de Medicină. Ei au un băieţel în vârstă de doi ani.

Mai multe