Mircea Radu: «Fiica mea e un bebeluş de nota 10»

14 februarie 2017 20:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Momente magice pentru îndrăgitul Mircea Radu (47 de ani). Luni seara, 13 februarie, prezentatorul de la TVR 2 și-a strâns în brațe fiica nou-născută și ne-a împărtășit, la cald, primele emoții.

Mircea s-a pozat la maternitate și a făcut vâlvă pe Facebook. Soția acestuia, Raluca Olaru (28 de ani), originară din Botoșani, medic de profesie, a născut pentru a doua oară. Cuplul mai are un băiat pe nume Tudor, în vârstă de 3 ani. „Pentru prima dată, de-abia aştept să treacă emisiunea, ca să fug la soţia mea şi la fiica noastră abia născută. A luat nota 10 la naştere, asa cum e şi emisiunea noastră de la TVR 2, «Femei de 10, bărbaţi de 10». Micuța a avut la naștere până în 3 kilograme şi 47 centimetri”, ne-a spus Mircea, extrem de emoţionat.

Din superstiție, el nu a dorit să dezvăluie încă numele copilei. Colegii de la TVR 2, de la emisiunea pe care Mircea o prezintă de luni până vineri, de la ora 10.10, alături de Marina Almășan, i-au pregătit o surpriză de proporții. Au intrat cu toții în platou cu daruri pentru bebelușă, dar și cu un tricou inscripționat pentru tătic.

Mai multe