Mircea Radu s-a aprins şi o face praf pe Mihaela Rădulescu: «E fumătoarea care te îndeamnă să te lași de fumat!»

9 iulie 2019 14:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mircea Radu (50 ani) a desfiin'at-o pe Mihaela Rădulescu (49 ani), una dintre cele mai în vogă vedete de la noi. Fostul prezentator tv și-a amintit că gazda de la Ferma a făcut ]n trecut o reclamă antifumat, cu toate că ea era fumătoare!

Mircea Radu a vorbit despre ipocrizie și a dat-o ca exemplu pe Mihaela Rădulescu. Pe rețelele sociale, fostul prezentator Mircea Radu, dar și alte persoane din zona media, au comentat mai întâi anunţul lui Dragoş Bucurenci, cel care a devenit director de comunicare al unei companii din domeniul tutunului, apoi un episod mai vechi legat de Mihaela Rădulescu și au criticat-o pe aceasta din urmă.

Alegerea lui Dragoș Bucurenci a stârnit vâlvă pe internet

Radu Buzăianu a comentat trecerea lui Dragoș Bucurenci de la activist antifumat la unul profumat. „Fost activist în campanii antifumat, Dragoș Bucurenci devine director de comunicare al companiei. Şi încă nu e suficient de spectaculos. Că e pus în situaţia să îşi explice această traiectorie bizară. Iar ca director de comunicare al ditamai companiei, te gândesti că are niște skills-uri (aptitudini) de te face nu doar să îi dai dreptate, dar tu, nefumător, să îţi aprinzi și o țigară în cinstea lui. Cum credeți că manageriază? În primul rând anulează argumentul financiar.

Şi zice că el câștigă mai mult decât până acum. Ceea ce nu rezolvă, ci-l pune într-o situație mai bizară: deci, practic e vorba de principii. Din principiu vrea să ajute lumea să fumeze. Doar că nu o lasă așa. Și mai vine cu un argument. Că a luat-o ca pe o provocare. Deci, el activist antifumat, a devenit în favoarea fumatului, ca o provocare”, a scris pe Facebook Radu Buzăianu, amic al lui Mircea Radu.

Mihaela Rădulescu, pusă la colţ de fostul prezentatorul tv 

Mircea Radu și-a amintit imediat de un moment petrecut în anul 2008, când Mihaela Rădulescu te îndemna să nu fumezi într-o reclamă aflată pe toate panourile din oraș, în timp ce ea, în realitate, fuma la greu.

Mircea Radu nu s-a putut abține și a taxat-o subtil imediat pe Mihaela Rădulescu. „Cazul ăsta îmi aduce aminte de niște panouri publicitare mari și late, puse în miezul intersecțiilor importante din orașele mari ale României, în care o «influensăriță» ședea pe burtă și condamna fumatul. Ea, în realitate, fuma. (dacă ar fi după mine, aici ar intra tobele mici)”, i-a răspuns Mircea Radu lui Radu Buzăianu.

Citeşte şi:

Mihaela Rădulescu a exagerat cu operaţiile: «Liftingul i-a schimbat complet fizionomia»

Ce face Mircea Radu de când nu mai e la tv. Copiii îi umplu sufletul de bucurie

Mai multe