Mircea Radu: "Sunt de o bună bucată de vreme complet singur"

24 mai 2010 16:08   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mircea Radu a fost invitat la emisiunea "Happy Hour", prezentată de Cătălin Măruţă, unde a recunoscut că noua lui pasiune e fotografia şi televiziunea trece pe planul doi.

Întrebat de ce s-a retras aşa brusc din televiziune, Mircea a spus: "Oprirea n-a fost bruscă. Emisiunea s-a încheiat după 9 ani. 9 ani obositori, în care am mers foarte mult, am dormit în hoteluri, am mâncat numai la restaurante...nu e atât de uşor pe cât pare. După 9 ani vrei să te odihneşti".

Vedeta a spus că i s-au făcut câteva propuneri pentru toamna anului 2009, dar nu au fost formate în care să aibă încredere şi a preferat să le refuze.

În prezent, el este foarte fericit pentru că are timp de fotografie, pasiune mai veche de-a lui, dar de care a început să se ocupe serios după ce a plecat din televiziune.

Îi place foarte mult să fotografieze şi într-o zi îşi doreşte să facă performanţă din asta.

Măruţă tot insista să afle despre viaţa amoroasă a fostului prezentator şi în cele din urmă a fost lămurit: "Sunt de o bună bucată de vreme complet singur. De un an. Nu înseamnă că sunt pustnic, dar nu am o relaţie stabilă".

Mai multe