Mireasă pentru fiul meu. Mirela Boureanu Vaida şi Andreea Mantea sunt la cuţite

4 august 2015 12:34   Vedete românești
Ultima actualizare:

Lunile în care Mirela Boureanu Vaida a intrat în concediu prenatal şi fost înlocuită la emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" de Andreea Mantea au dus la o relaţie tensionată între cele două prezentatoare. Pentru că show-ul matrimonial a înregistrat audienţe aproape la fel de bune în acea perioadă, cu bruneta cap de afiş, "titulara" emisiunii a prins ură faţă de Andreea Mantea pe care o atacă ori de câte ori are ocazia.

Aşa s-a întâmplat şi în ediţia de luni (3 august) a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu". Totul a pornit în momentul în care unul dintre concurenţi i s-a adresat Mirelei Boureanu Vaida cu numele de Andreea. Ce a urmat a fost o replică usturătoarei a prezentatoarei, vizibil deranjată de gafa lui Dănuţ.

"Eu sunt doamna Mirela, nu Andreea Mantea. Visezi la Andreea Mantea? Adevărul e că de la început ai spus că e prototipul tău de femeie. Carmen nu prea seamănă cu ea! Era şi culmea că după ce te-am luat tare să-mi mai spui şi pe nume. Dar spune-mi prototipul tău de femeie este brunetă şi cu sânii mari?", i-a spus ea lui Dănuţ, luni, în emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" de la Antena 1.

Andreea Mantea a prezentat show-ul matrimonial în locul Mirelei Boureanu Vaida câteva luni, timp în care aceasta fost în concediu maternal. Deşi a trecut ceva timp de când Mirela Boureanu Vaida a revenit în casă, Dănuţ a rămas cu gândul la Andreea Mantea, lucru care a scos-o din sărite pe gazda emisiunii, care nu s-a putut abţine şi l-a pus imediat la punct pe concurent pentru că i-a scăpat porumbelul pe gură în direct. 

Mireasă pentru fiul meu. Mantea a explodat când Mirela Boureanu Vaida a întrebat-o despre Mitrea

Nu este prima dată însă când Mirela Boureanu Vaida îşi arată antipatia pentru Andreea Mantea, ceea cere i-a ţinut locul pentru o scurtă perioadă la "Mireasă pentru fiul meu". În urmă cu doar câteva luni, în ziua în care bruneta a născut, s-a izbucnit un alt conflict între cele două. La numai trei ore de la operaţia de cezariană, prezentatoarea TV a intrat în direct prin telefon lan emisiunea "Mireasa pentru fiul meu", mărturisind că se simte foarte bine şi că este foarte fericită. Imediat dupa aceea, moderatoarea show-ului, Mirela Boureanu Vaida a întrebat-o pe Andreea dacă Cristi Mitrea, tatăl copilului său, a venit să-i viziteze la spital.

Bruneta a încercat atunci să evite răspunsul, prefăcându-se că nu aude, însă Mirela Boureanu Vaida a repetat întrebarea, obligând-o pe colega ei de trust să-i răspundă. Vizibil enervată, Andreea a fost nevoită să spună totuşi ceva. "De ce să vorbim despre lucruri urâte într-o zi atât de frumoasă?". Prezentatoarea de la "Mireasă pentru fiul meu" nu s-a oprit însă şi i-a mărturisit că îi păre rău pentru această situaţie.

Mireasă pentru fiul meu. Mantea a atacat-o şi ea pe Mirela Boureanu la o emisiune tv 

Tot dialogul a deranjat-o la culme pe Andreea Mantea, care la câteva ore nu a lăsat lucrurile aşa şi ţi-a luat revanşa la emisiunea lui Cristi Brancu. Fără să îi pomenească numele prezentatoarei de la "Mireasă pentru fiul meu", bruneta şi-a exprimat numulţumirea. "Nu înţeleg ce se întâmplă cu unii colegi, au întrecut orice limită. Au profitat de bunătatea mea şi m-au pus în situaţii dificile. Dumnezeu e sus şi vede", a spus la scurt timp după naştere Andreea Mantea lăsând să se înţeleagă că Mirela Boureanu Vaida a cam sărit calul.  

Mai multe