"Mireasă pentru fiul meu": Uite ce concurent a părăsit competiţia! FOTO

27 aprilie 2015 11:35   Vedete românești
Ultima actualizare:

Duminică (26 aprilie), Andrei de la "Mireasă pentru fiul meu" a părăsit competiţia de bunăvoie! Vizibil afectat de tot ceea ce se întâmplă în casă, Andrei a rugat publicul, în nenumărate rânduri, să nu îl mai voteze, iar pe concurenţi să îl nominalizeze pentru a putea pleca.

Se pare că majoritatea concurenţilor au făcut acest lucru, dar regula competiţiei "Mireasă pentru fiul meu" s-a schimbat puţin, în  această săptămână. Nominalizările vor fi citite săptămâna viitoare, lucru care l-a afectat şi mai tare pe Andrei.

"Mireasă pentru fiul meu" - Andrei şi-a dorit mult să plece din casă

În plus, nu aceasta este singura cauza pentru care Andrei de la "Mireasă pentru fiul meu" a decis să părăsească acest concurs. Certurile din ultima vreme pe care acesta le-a avut cu iubita lui, Roxana, au contribuit şi ele la starea pe care o avea concurentul în ultima vreme.

"Mireasă pentru fiul meu" - Roxana şi Andrei, un cuplu care s-a destrămat

Ultima ceartă dintre Roxana şi Andrei de la "Mireasă pentru fiul meu" a avut loc chiar în seara de gală a concursului, din data de 25 aprilie, când Andrei i-a rugat pe concurenţi să îl nominalizeze atât pe el, cât şi pe Roxana. Atunci, aceasta s-a arătat destul de supărată din cauza faptului că Andrei a ales „să vorbească în locul ei”.

Concurenţii "Mireasă pentru fiul meu" au primit, totodată, şi un mesaj de la staff-ul emisiunii: „Începând de astăzi (n.r. 26 aprilie), casa de la «Mireasă pentru fiul» meu este mai săracă cu un concurent.  Andrei a ales să părăsească competiţia, dându-şi acordul că va suporta toate clauzele prezente în contract”.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality-show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii, de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00.

Mai multe